WHEN REALITY BITES

Jamen så så skal jeg da love for at jeg som sidst antydet, blev ramt af skæbnen. Denne uge, som endda kun er to dage gammel i skrivende stund er i den grad arbejdsuge. Mandag og tirsdag er svundet som dug for solen, men det bunken med opskrifter der skal fotograferes til min kommende kogebog arbejdstilen “Mad til mænd” også. Næsten 60 meget smukke retter er blevt foreviget af fotograf Mikkel Adsbøl http://www.mikkeladsbol.dk/index_en.php i samarbejde med to kære gamle kolleger , tidligere kok Lillebror og tidligere souschef, så sagen var i de bedste hænder. Arbejdsbyrden havde været fuldstændig uoverskuelig uden deres hjælp. En ting er at skrive opskrifterne, men når der skal vejes op og gøres klar, så kommer yours truly sgu til kort. Så skal nogen bruge et par flittige hænder til foodstyling så er det “mænnerne mæ hænderne” !!! Bogen kommer til at rumme 80 + opskrifter og billeder, befriende fri for kokkeonani. Mit ønske har været at give læseren inspiration til at lave sund, nærende og nærværende mad. Mad baseret på råvarer der er til at skaffe og opskrifter der er realistiske. Opskrifterne er stort set alle baseret på principperne om Palæokost, dvs. oprindelig kost som vi er designet til at spise, fri for levnedsmidler der indeholder tilsætningstoffer, stivelser, alkohol og sukker, som jo nok kan smage godt, men på den anden side er hovedaktører i mange af de problmer samfundet går og roder med

Mikkel, Lillebror & Torben i fuld sving!

 

Til gengæld er der tale om mad med livsglæde, saft og kraft og ikke mindst masser af smag. Jeg håber i vil tage godt imod den lille ny, når den rammer boghandlerne i oktober. Det ligger mig meget på sinde !!

Møjn Thomas

En

6 comments

 1. Michael

  Hej Thomas

  Det bliver sku fedt, glæder mig til at se bogen og jeg vil næsten sige tak for at du laver den, for den rammer for mit vedkommende helt plet :)
  I en hverdags situation vil jeg bare ha god, enkel mad, som er sundt og smager godt. Hvis jeg vil ha en sublim oplevelse så går jeg på en ordentlig restaurant og får mad af professionelle, fks. dig. Mht i hverdagen, så må man betale hvad det koster (hvis man har råd), for smag og en bare nogenlunde kvalitet råvare kommer generelt ikke fra Netto desværre (Løgismose er måske lige untagelsen, tak for din opskrift på kyllingen forresten). Det er egentlig skræmmende så lav fødevarekvaliteten er for de fleste danskere, fordi prisen er vigtig. Man kan jo kigge på de meget populære Knorr produkter som du selv har været lidt efter, eller kigge lidt i fryseboksen i Netto.
  I den sammenhæng fortjener alle de der arbejder med at højne kvaliteten af maden i hverdagen stor ros, det er hårdt tiltrængt og det er blandt andet dig Thomas. Det er blandt andet sket gennem Kokkeskolen, Søndagsavisen, div. programmer og nu denne her bog. Er jeg totalt Palæo fanatiker? Nej, men jeg kan godt se pointen og kød og grønt tror jeg på :)

  Mvh
  Michael

  • Hej Michael
   Tak for din fyldestgørende respons og da også for roserne. Det er jo dem der gør at man gider gøre en indsats !

   De bedste hilsner

   Thomas

 2. Tina Jonasen

  Cant wait!!!!!

 3. David K

  det lyder som en helt rigtig kogebog, glæder mig meget til at få den i maven;-)

  • Håber i synes den kommer til at spille ud over at være rar at kigge i !

Leave a comment

Post Comment