W.O.D

W.O.D 04.06.2012

Endelig lykkedes det mig at få en aftale med Morten Gudnitz, det store håb i Captains Gym i Helsingør, tilgengæld brændte Kaptajnen os af, måske var han lidt nervøs ved tanken om at skulle stå midt i “The clash of the Titans” Det blev ihvertfald til en TItans workload, hvilket da også efterlod yours truly, en smule udmattet resten af dagen. Selv den planlagte tur gurre Sø rundt i five fingers blev udsat på ubestemt tid.

Efter behørig opvarmning, ca 1½ min sammenlagt (!!??) var Morten og jeg klar til at gå i aktion. Vi snatchede i sæt af 2 x 2 fra tom stang og op til om med 70 kg, begge i god stil. Stolt konstaterede jeg at Morten synes godt om farten i mine snatch og det ganske uden tricot. Man bliver jo altid glad for et klap på skulderen af en mand der er stærkere end en selv ( dem er der desværre mange af )

Herefter gik vi over til Overhead Squats, en diciplin  jeg eller plejede at være skrap til, men, som det senere skulle vise sig, her havde Morten en rigtig, rigtig god dag. Morten stoppede ved 100 kg i god stil, og ja jeg døde ved 90 kg !! Er det øvelse eller romkugler der gør mester ? Her kan du se mit 80 kg sæt fra idag http://youtu.be/LvUmgo0BaWI og et tidligere skud af en enkel tpå 105 kg http://www.youtube.com/watch?v=4ZBo2dXpZtU

Så stod den på Front Squats, 2 reps ad gangen op til 135 kg, hvilket føltes relativt godt, så vi skiftede over til Back Squats og kørte 10 x 2 reps á 135 kg, hårdt men godt. Så godt at der var overskud til at smide en “lille” workout ind som afslutning !

“KRANEN….the extende version” http://www.youtube.com/watch?v=5iFxzHDcE-o&feature=youtu.be

5 Runder á:

5 x 140 kg Dødeløft

4 x weighted Pull up

3 x Hans stand push up

2 x Muscle ups

Behøver jeg sige at det var pænt hårdt. Har tidligere kørt noget lignende og skrevet om den her på bloggen under navnet “Kranen” men den øgede vægt i dødeløft og Pull ups, samt hand stand push uppene, gjorde det mig fuldkommen umuligt at trykke 2 muscle ups af efter hinaden. Og det plejer ellers ikke at være det store problem. Her var der bare ikke noget tilbage i tanken. Stof til eftertanke!

1000 tak for en god dag Morten……. som så sluttede dagen af med at sende mig en video hvor han med stort overskud over head squatter 120 kg !!! Hvad fanden kommer de i de romkugler deroppe i Helsingør ?

 

Leave a comment

Post Comment