W.O.D 25.05.2012

JUBBIIIIII !

Efter en meget intens men bestemt også givtig uge, lykkedes det mig dels at lave en hurtig trænings aftale med Greg ( mon han sagde at han lige skulle en hurtig tur på potten ? ) delssimpelthen at få trænet i det skønne vejr. Vi mødtes i bunden af den gamle frihhavn. Min plan var at prøve kræfter med 1000 double unders: http://www.youtube.com/watch?v=hXovowbMsLE ( OBS det er ikke mig på filmsnasen !) men The Gregster havde selvfølgelig glemt hans sjippetov så vi måtte dele. Efter en hel del parlamenteren frem og tilbage endte vi op med flg. snedige men djævelske plan.

MAKKER WORKOUTD

http://youtu.be/x0VitN_dTsk

Hvis man har problmer med at forstå Gregs danglish eller min forpustede forklaring, kommer den i en tydelig version her:

Den ene laver 50 airsquats. Den anden giver den max gas på double unders og forsøger at nå mange som muligt imens ! Når man i fællesskab når 1000 er man færdig. I de gode runder nåede man et par og 80 double unders, og i de dårligste helt ned på omkring 60!! Det resulterede i en små 300 airsquats hver. Fed og intens lille work out, som helt sikkert har givet os blod på tanden til at se om vi kan nå 1500 næste gang. Det er vigtigt at der altid er en lille gulerod at se frem til.

 

Leave a comment

Post Comment