W.O.D. 20.05.2012

Hookede op med et hold fra Crossfit.com som er i byen for at være med til at arrangere og organisere Crossfit Regionals i Ballerup Superarena. Det tegner til at blive et super arrangement go de var helt oppe at køre over København og selve set-uppet  https://events.cuetoems.com/cfregion_europe/OnlineTicketSales.aspx

København viste sig fra sin bedste side så istedet for at træne inden for i Butchers Lab, tog AA og jeg tog holdet med en tur i Østre Anlæg til en lille work out, som gik hen og blve en lille variation over “A walk in the park” men til den grumme side.

3 runder af:

- 10 mtr Lizzard Crawl opad

- 25 mtr sprint

- 2 x muscle ups. De kan vel ikke demonstreres smukkere end således: http://youtu.be/MCbKUQwPuOM

- 2 x 15 feet rope climb

- 30 mtr walking lunges. http://vimeo.com/4272332

- 10 mtr bear crawl, stejlt nedad

-  10 mtr borad jumps opad trappen igen

- 50 mtr sprint

De var super glade og synes det var sjovt at hænge ud i parken og træne på en lidt anderledes måde. AA og jeg besluttede at vise CF crewet lidt mere af vores smukke by i forårsvejret og tog dem med ud på en lille guidet tur gennem staden, som endte ved Amager Strandpark , hvor AA og jeg sprang i vores jagt dragter og svømmede knapt et par KM. Det var første gang jeg prøvede at svømme så langt uden finner og det var faktisk en fantastisk god oplevelse som jeg helt sikkert skal gentage. Har allerede kigget lidt på havsvømme dragt ! 7 mm dragten var ALT for varm, men holdt mig jo også varm under vinterens dykketure i ned til 4 graders kulde. Jeg  nappede den med bryst svømning og kunne pga af dragtens opdrift, koncentere mig ordenligt om teknikken som plejer at halte lidt når jeg svømmer uden dragt. Hoften hænger lidt, men det skal der arbejdes på.

Jeg håber der bliver tid til et let og kort trænings pas fredag, måske en usandsynlig mængde doubble unders kombineret med noget grimt, måske hand stand push ups hvem ved og så håber jeg at jeg omsider skal lufte min Canadiske trænings makker Greg til lidt VL. Det er alt for længe siden.

Møjn Thomas

P.S jeg nåede faktisk også at svømme ca 1,5 km mandag nat. Vi var taget til det forjættede land Reesø for at UV jage. Alt tegnede perfekt indtil det gik op for mig at jeg havde glemt mine finner. 3-4 km bryst svømning på to dage er en dejlig ting………. fik jeg nævnt at jeg ikke skød så meget som en hundestejle ! Heldigvis glæder jeg mig over enhver tur det bliver til med UV sjakket, fisk drab eller ej !!

 

Leave a comment

Post Comment