W.O.D. 19.05.2012

Havde regnet med en stille dag i Butchers Lab http://www.youtube.com/watch?v=qx7ZHf6wUNM helt for mig selv i et hjørne, med en vægtstang og lidt hygge, men mødte i stedet et smækfyldt gym og det er jo fint nok. Der er bare ingen ledige stænger eller skiver, så op på cyklen og afsted. Man har vel altid et es i ærmet. 7 min senere entrede jeg Butchers Garage i Valby  og her var udover varme gogo hjerterum, masser af ledige stænger til Simon Johnsen og jeg, så lynhurtigt fik vi strikket en lille work out sammen.

10 runder af:

- 3 power cleans 80 kg, som førte over i:

- 3 fromnt squtas 80 kg, som førte direkte over i:

- 3 boxjumps 90 cm

DEN VAR GOD !!! og gav os varmen og smil på læben og op muntrede straks til til skulder pres, som for mit vedkommende var så ynkeligt at det ikke finder plads her.

Leave a comment

Post Comment