W.O.D. 16.05.12

Næste uge bliver det rene arbejds helvede, så jeg tager sorgerne lidt på forskud og giver den gas mens jeg har mulighed for det. Igår blev det til endnu en skøn løbetur i forårs skoven, bare for at få blodcirkulationen igang, så jeg kunne være skarp på jobbet hvor det skulle skiftes menu og ryddes op i indbakken.

Idag har stået i Vægt Løftningens tegn og det med et par af kollegerne: Trane kokkeelev og Dessertkok Simone Rosenkind. Erik Lau Kelner kører  VL hold og har i modsætning til de fleste Vægtløftnings klubber, fuld fokus på hver eneste af deltagerne på holdets løft. Ingen løft uden Mester Laus årvågenhed. Til gengæld er der så kun 4 på hvert hold, som løfter efter tur. Der trænes Sntach og Clean & Jerk, samt alle de understøttende løft til disse.  Snatch: http://www.youtube.com/watch?v=B-nlhZ0RR4A Clean & Jerk: http://www.youtube.com/watch?v=kGJ2LOMK-tU OBS ! det er ikke mig på billederne.

Som regel bliver det til en time med Snatch og en time + moms med Clean, hvilket måske er lidt mere end de fleste bruger på et trænings pas og arbejdsbyrden er da også rimelig stor. Jeg talte en dag at det i løbet af sessionen blev til små 170 x ass in the grass, da man jo kommer i squat bundstilling for hvert løft. Der er nok ikke mange bedre måder at få balder af stål på, uanset hvad Charlotte Birchow siger. Fruen her i huset klager ihvertfald ikke.

Som regel er det sjældent at man på en session får perfekte løft ind i begge kategorier. Som oftest lykkedes det bedst i enten snatchet eller i cleanet. Idag var ihvertfald ikke den store sntach dag for undertagenede. Jeg tror lige jeg kyssede 55 kg hvilket jo ikke er specielt fantastisk, men røg hurtigt ned på 40 kg, hvorefter Erik prøvede at få banket lidt fornuft ind i min genstridige krop, som dog kun modvilligt lod sig overbevise om, hvordan koordination virker bedst.

Clean delen gik lidt bedre, og der var endda et strejf af ros i flere af Eriks bemærkninger. Stille og roligt arbejdede jeg mig opad fra de obligatoriske 10 x 40 kg’s startsæt, over til 5 reps deropad med stigende vægtøgning. Sluttede glad, træt, men tilfreds af med en byge af gode ( døm selv nedenfor ) reps. 1 x 5 x 90 kg, 2 x 5 x 95 kg og slutteligt 2 x 5 x 100 kg. Og så var far træt og ville gerne hjem. Se evt. videoen her: http://www.youtube.com/watch?v=O8q_oR7wwR4&feature=channel&list=UL

Belønningen for dagens arbejde. Ja for fanden. Det er rugbrød! husk altid 80 – 20 %

 

Leave a comment

Post Comment