W.O.D. 14.05.12

“Another day, another dollar” med gårs dagens hygge i parker, efterfulgt af stemningsfyldt aftenpress på terrassen, er det i dag tid til noget helt andet. Tiden er lidt presset, Fruen skal til vinsmagning i Hellerup og jeg skal selv have lavet de sidste opskrifter til min kommende kogebog. Hvorfor slippe nemt om ved noget når man kan gøre det på den stenhårde måde. Vi var først ude i “The Bear Complex” en spændende blanding af clean, front squat, shoulder press, backsquat, shoulder pres. Man tager fat i stangen og slipper ikke før man har kørt hele møllen igennem 7 gange. Så holder man pause og gentager hele processen yderligere 4 gange med øget vægt hver omgang. Tjek engang her: http://www.youtube.com/watch?v=0WOP9J7QPwI …… men den gad vi ikke så valget på en gammel kending, “Kranen”. Hårdt arbejde hele vejen rundt .

“KRANEN”

10 runder af:

3 x 140 kg Dødeløft ( 70 kg til Fruen )

2 x Weighted pull up  med 20 kg ( 5 kg til fruen )

1 x Strict Muscle up

Se det var en god gang morgen gymnatsik, der fik sat kadaveret igang, forbrændingen op og appetitten igang, så efter Fruen var sat på toget. Stegte og åd jeg en hel pakke stegt flæsk på den skønneste salat af tomater, salatløg og avocado.

det blev en god, god dag !!

 

Møjn fra Thomas

“Kranen”

 

 

W.O.D  står for: workout of the day, meget simpelt. Her vil jeg blogge lidt om nogen af de ting jeg rent træningsmæssigt får rodet mig ud i, alene, sammen med drengene, sammen med fruen, til lands, til vands og af og til også i luften. Jeg er så heldig at have en masse spændende steder at træne, og en masse forskellige spændende mennesker jeg træner med, så på denne side kommer der til at være jævnlig aktivtet !

Det er ikke altid smart at specialisere sig. Som resultat af min fokus på vægtløftningen, har jeg flere gange måtte sande at man lynhurtigt kommer til at halte gevaldigt bagefter med andre ting. Armstrækninger er jo noget enhver rask dreng kan pumpe en forfærdeligt masse af og det plejede jeg jo også at kunne uden problemer. Men min lille regnvejrs work out i Østre Anlæg forleden, har siddet i kadaveret siden og har lidt sat en begrænsing på udfoldelserne. Det var ellers fristende at give en hånd med til åbningen af Captains Gym 2.0 i lørdags, for fristelser var der rigeligt af. I stedet valgte jeg af bruge dagen til at restituere og slappe lidt af med ungerne. En sjælden syssel på en lørdag, men dejligt når det kan lade sig gøre.

Søndag formiddag bød på det skønneste solskin så min søn Frej og jeg løb ad omveje op og ned ad bakker og skrænter på vej over i Østre Anlæg, hvor vi hyggede med flg.

5 runder á

- Lizzard crawl op ad trappe ca 10 mtr. http://www.youtube.com/watch?v=j_Vungey3Ls&feature=related

- Baglæns løb 30 mtr

- walking Lungees 30 mtr

- Lizzard crawl stejlt nedad ca 10 mtr

- Hop op ad samme rappe

- 50 mtr gadedrengeløb

En hyggelig session som nok var hårdere for junior end for mig. Han peb ihvertfald lidt over den sidste omgang lungees og turen ned ad trappen, hvor mavemusklerne var blevet lidt trætte, men han klarede det. Det er ivrigt en øvelse jeg varmt kan anbefale. Jeg kombinerer ofte trappen med rope climbs eller muscle ups og følger op med sprints. Særdeles effektivt og takserende på den gode måde.

Om aftenen kørte vi i sommerhuset hvor jeg fik lejlighed til at presse lidt imens perlehønen og årets første hvide danske asparges hyggede sig på grillen. Jeg er helt sikkert bedre til at grille perlehøns end til at presse, såvel skulder som bænk, men arbejder i perioder hårdt på at ændre facts. Det blev udover opvarmningen, til 10 x 3 reps med 55 kg. Ikke imponerenede, men ok. Det er altid en fornøjelse at stå og nyde sceneriet imens der slides i det.

Grill & Press

Leave a comment

Post Comment