AGURKETID PA THOMASRODEBLOG

Som tidligere nævnt, står der i disse uger ARBEJDE på programmet. Det fede er at det virkeligt skrider frem og det uden nævneværdigt stress, konfrontationer eller komplikationer. Det er svært at lade være med at tænke på tidligere tider, inden jeg så lyset og blev frelst. Ikke desto mindre er det bemærkelsesværdigt at man kan have så travlt og så allligvel kunne bevare fatningen. Ordentlig mad, ordentlig søvn, fornuftigt forbrug af alkohol og behørig fysisk udfoldelse er vejen frem uanset hvad folk og fæ ellers måtte mene.

Status er nu at manus i form af alle opskrifter samt billeder til min kommende bog er afleveret. Tilbage står redigering og korrektur læsning, hvilket for mit vedkommende er til at overskue.

Ydermere skrider optagelserne til mit nye TV Program “Rod i køkkenet” også frem, faktisk så meget at vi nu har over halvdelen af produktionen i kassen og jeg kan kun sige at det er en stor fornøjelse at lave. Alle implicerede, fra selve holdet, til gæsterne som jo dyster imod hianden agerer fuldstændigt fantastisk, så det kan kun blive en hyggelig omgang farve fjernsyn og så er der jo også et enkelt tip eller to til den årvågne og opmærksomme seer. Programmet ryger i luften til efteråret.

20 nye afsnit af “4 stjernet middag” bliver det også til. Skåret over sammen læst som de foregående sæsoner, kommenterer jeg en række kendtes kulinariske udfoldelser på godt og ondt.

…. og for at det ikke skal være løgn, hersker der også travlthed på restauranten, hvor turisterne er begyndt at strømme til. Meget passende når danskerne begynder at finde vej mod Tivoli. Danskere har det nu ikke skortet på, på det sidste. Sidste år var det økonomisk bedste år i Kong Hans 36 årige historie og i år tegner endnu bedre. Det er bare lidt sjovere når der er skred i tingene.

Så som i ser, er programmet fuldt og det at forstå som godt fyldt ud. Jeg håber dog snart at kunne få tid til at skrive lidt mere om Mad & Co og eftersom sommeren nok kommer til at byde på en masse herlige madoplevelser, burde der også være en masse at skrive om.

Stay tuned in !

 

Møjn Thomas billedet er taget af Arthur A

Leave a comment

Post Comment