GODDAW

Velkommen til min blog og velkommen til mit allerførste blog indlæg nogensinde omend det bliver kort, da jeg har en række spændende projekter der skal afsluttes inden jeg kan kaste mig over bloggen her. Jeg vil i fremtiden dele ud af mine betragtninger om dette og hint fra min hverdag og her give mit besyv med om forskellige produkter, måltider, inspiration fra mine træningspas og meget mere.

For tiden roder jeg med at få min kogebog baseret på de råvarer vi som mennesker er designet til at leve af. Den bliver udgivet af Politikkens Forlag og komme til at byde på mere end 80 opskrifter og billeder og er ment som en inspiration til det daglige måltid og er som sådan ikke en af de sædvanlige kokkeonani bøger hvor det gælder om hvem der kan placere kørvelbaldet på den mest raffinerede måde. Fotograferne Mikkel Adsbøl og Jes Larsen vil sørge for bogens visuelle side.

Udover arbejdet med kogebogen, starter jeg i slutningen af maj optagelser til et nyt program med titlen “Rod i køkkenet”. Det bliver en venskabelig dyst mellem to kendte som jeg vil forsøge at guide og hjælpe undervejs gennem forskellige kulinariske udfordringer. De 28 programmer bliver sendt i starten af efterårssæsonen.

Jeg ser frem til at komme rigtigt i gang og håber at mange vil følge mine skriblerier !

De bedste hilsner

Thomas Rode Andersen

 

 

2 comments

 1. Susanne Boldt

  Kære Thomas
  Bliver spændende at følge dig her – også. Tak for fine indlæg / billeder på Facebook. Du er heldig at være et multitalent. Vi har haft glæden af en fantastisk aften hos jer – og flere af dine kolleger. Hellere en rejse mindre og så afprøve den danske gastronomi – DET ER NU – vi lever.
  Fortsat held & lykke til dig og Kælderen
  vh Sus

  • jamen tak for din velkomst hilsen Susanne. Jeg skal forsøge at leve op til dine forventningr !

Leave a comment

Post Comment