28.05.2012

Der har desværre ikke været megen tid til træning i denne uge. Til gengæld er det gået forrygende i TV studiet, så det kan i godt glæde jer til at. Der kommer snart pressemeddelelse vedrørende programmet og så vil jeg fortælle lidt om mine oplevelser derfra også.

Jeg mødtes med min gamle trænings makker Christian Ebbe som er Køkkenchef på den hæderkronede Søllerød Kro. Vi har desværre ikke fået trænet så meget på det sidste, idet Chr lige er blevet far og så kan man jo lære det. Så er man lige pludselig ikke så interessant mere. Kaptajnen fra Captainsgym.dk  lagde lokaler til og deltog flittigt i løjerne

Danegs program stod på Back Squat, en af de øvelser man skal og må lave er uge og det meget gerne to gange, evt. i varierende regi således at man kommer igennem front squats, back squats, overhead squats og gerne forskellige protokoller i forhold til repetitioner, arbejds sæt vægt mm.

For vores vedkommende betød det, stille og roligt at arbejde sig op til 2 arbejdssæt på 3 x 114 kg for at slutte af med at maxe ud, hvilket for mit vedkommende betød 15 x 114 kg. Jeg ved ikke rigtigt hvorfor jeg ikke kørte videre for der var tydeligvis mere i stængerne. Måske er jeg ved at blive magelig på min gamle dage.

Vi sluttede af med en lille udendørs workout, i en herlig kombo af regn og blæst.

http://youtu.be/Ianz2ciJmTk

AMRAP 10 min af flg.

- 2 x hill sprint i skoven a ca 25 mtr. Imens kørte de andre på med så mange som muligt af flg.

- battlerope. Vores tempo var lidt lavere : http://www.youtube.com/watch?v=wX46AZrvS0k&feature=related

- Kettlebell clean and jerks http://www.ehow.com/video_2279883_kettlebell-clean-jerk-exercises.html

Og det var så den dag. Eller det var det faktisk ikke. Hen under aften, lykkedes det mig simpelthen at overtale Kaptajnen til at løbe en tur med ungerne og jeg så vi nappede godt 3 km i den skønne aften sol i et tempo vi alle kunne være med på. Ikke mindst kaptajnen :-)

Hookahey !

Thomas

 

Leave a comment

Post Comment